Органічні молочні продукти - це продукти харчування, вироблені з молока тварин, вирощених на органічній фермі. Органічні ферми використовують методи ведення сільського господарства, які захищають довкілля, тварин і здоров'я людини. До прикладу еко продукції можна віднести органічне пастеризоване молоко, йогурт, органічний сир, сметану, вершки, які виготовлено з органічного молока тощо.
Органічна молочна продукція має ряд переваг, таких як:
При виборі екологічно чистих (ЕКО) молочних продуктів варто враховувати кілька важливих критеріїв. Нижче наведено деякі рекомендації:
ЕКО молочні продукти можна придбати у спеціалізованих магазинах, інтернет-магазинах, а також на фермерських ринках. Наприклад, в онлайн-магазині GLOSSARY можна побачити каталог і купити молочні ЕКО продукти від відомих виробників. Дотримуючись цих порад, ви зможете вибрати якісну продукцію, яка буде безпечна та корисна для здоров'я.
Правильне зберігання БІО продукції допоможе зберегти її свіжість та поживні властивості. Ось кілька порад:
Якщо ви не впевнені, як зберігати будь-який конкретний БІО продукт, завжди звертайтеся до упаковки або виробника.
Як визначити якість молочних продуктів?
Під час вибору молочних продуктів зверніть увагу на термін придатності, колір, запах і консистенцію. Також перевірте упаковку на цілісність і вивчіть список інгредієнтів, віддаючи перевагу продуктам з мінімальними добавками. Бажано перевірити наявність сертифікації, вибирайте продукти від надійних виробників, і читайте відгуки споживачів. Ціна може бути показником, але не єдиним, а звернення уваги на ці аспекти допоможе гарантувати якість обраних натуральних молочних продуктів.
Які продукти вважаються органічно чистими?
Органічно чисті продукти виробляються з використанням біологічного землеробства, виключаючи синтетичні добрива, пестициди і генетично модифіковані організми (ГМО). В органічному тваринництві надаються більш природні умови для тварин, включно з доступом до пасовищ і обмеженим використанням антибіотиків. Відсутність ГМО і суворе дотримання стандартів ЕКО виробництва роблять такі продукти популярними серед тих, хто цінує екологічну стійкість і натуральність.
У чому відмінність екологічно чистих біопродуктів від звичайних?
Еко продукція відрізняється від звичайної тим, що під час її виробництва використовують суворіші стандарти, спрямовані на захист довкілля, тварин і здоров'я людини. Натуральні молочні продукти мають бути виготовлені з інгредієнтів, вирощених або вироблених відповідно до органічних стандартів. Це означає, що вони не повинні містити рослинне молоко, барвників, ароматизаторів або консервантів. Звичайні продукти можуть містити ці інгредієнти. Біопродукти, як правило, дорожчі за звичайні, оскільки виробництво органічних продуктів вимагає більш високих витрат.
Вибравши напрямком своєї діяльності індустрію organic, Glossary пропонує косметичну продукцію виключно високої якості. Косметичні формули органічних засобів, представлених в Glossary, мінімум на 95% складаються з натуральних компонентів і гарантовано не містять продуктів нафтопереробки, силіконів, консервантів, штучних ароматизаторів і барвників. Головним критерієм вибору косметичної продукції Glossary є наявність сертифіката однієї або декількох міжнародних асоціацій органічного виробництва (Ecocert, BDIH, ICEA, Soil Association, USDA і інші).