А-Я A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
Клітковина розторопші – натуральний лікувальний продукт, що має широкий спектр корисних речовин та абсорбуючі властивості. Клітковина розторопші містить безліч поживних речовин, вітамінів, макро- і мікроелементів, необхідних для правильного функціонування організму. Клітковина розторопші сприяє виведенню токсинів і відновленню пошкоджених клітин.
Повний опис

Клітковина розторопші Terra Biona, 250 мг

(0 відгуків)
Этот товар купил 1 человек
Код: Milk thistle fiber Бренд: Terra Biona Країна виробник: Україна
58 грн
шт
Додати в Лист бажань
Клітковина розторопші – натуральний лікувальний продукт, що має широкий спектр корисних речовин та абсорбуючі властивості. Клітковина розторопші містить безліч поживних речовин, вітамінів, макро- і мікроелементів, необхідних для правильного функціонування організму. Клітковина розторопші сприяє виведенню токсинів і відновленню пошкоджених клітин.
  • Опис
  • Склад
  • Відгуки

Опис

У складі розторопші міститься біологічно активна речовина силімарин – унікальний рослинний антиоксидант, який зміцнює, очищає і відновлює клітини печінки, сприяє її нормальній роботі і захищає від негативного впливу зовнішніх факторів. Шрот розторопші має антиоксидантні властивості, допомагає боротися з вільними радикалами, оздоровлює і омолоджує організм. Регулярне вживання клітковини розторопші є профілактикою хвороб серця, селезінки, коліту і виразки шлунку.

Додавання клітковини розторопші в тісто, супи, котлети і салати збагатить страви флавоноїдами, вітамінами групи В, Е, D і мінералами. Клітковину з насіння розторопші можна заварювати і пити як фіточай.

Властивості:

- природний гепатопротектор;

- зміцнює імунну систему;

- знижує рівень цукру в крові;

- очищає і стимулює діяльність кишечника;

- нормалізує гормональний баланс;

- покращує кровообіг;

- виводить токсичні речовини з організму;

- втамовує відчуття голоду;

- запобігає утворенню каменів у жовчному міхурі;

- допомагає відновлювати зруйновані клітини печінки;

- має противиразковий ефект.

Не рекомендується вживати клітковину насіння розторопші при загострених захворюваннях шлунково-кишкового тракту і при індивідуальній непереносимості.

Склад

Клітковина розторопші Білки: 22 г на 100 г продукту Жири: 15 г на 100 г продукту Вуглеводи: 11 г на 100 г продукту Калорійність: 267 Ккал на 100 г продукту Застосування: кулінарне, лікувально-профілактичне Тип упаковки: паперовий крафт-пакет Термін зберігання (рекомендований): 6 місяців

Відгуки

Залишити відгук

Ваше ім'я*
Ваш відгук*
Схожі товари
Loading...