Соус харіса французького бренду Terre Exotique — традиційна туніська приправа у формі пасти. Там її виготовляють вручну. Висушений на сонці гострий червоний перець чилі подрібнюють та перетирають з іншими спеціями: кмином, коріандром, часником і сіллю. Вживають харісу на хлібі з оливковою олією, як гарнір до кускусу, тажинів і риби, приготованої на пару. Засновник бренду Гійом Сюар — любитель подорожувати та осягати секрети кухонь народів світу, відкривати рідкісні прянощі. Оригінальний рецепт соусу харіса він привіз з Африки. Соус органічний, виготовлений з натуральних ретельно відібраних інгрідієнтів, що гарантує насичений природній смак. Готовий до використання, не потребує приготування. Смак харіси пряний, помірно гострий, з глибокими земляними нотами та легкою кислинкою. Приправу можна використовувати для покращення смаку різноманітних страв. Харісу додають в хумус, томатний або сочевичний суп, кускус, поєднують з овочами, сухофруктами й зеленню.