Рожева сіль від Terre Exotique – це великі чисті кристали, колір яких варіюється від ніжно рожевого до червоного внаслідок різного вмісту заліза. Її добувають в Гімалайських горах у шахтах регіону Кашмір. Рожеву сіль можна використовувати замість звичайної кам'яної, попередньо подрібнивши за допомогою млинка. Вона підходить для страв з м'яса, риби, морепродуктів, салатів та свіжих овочів. Щоб максимально зберегти властивості та аромат солі, її варто додавати в готову страву, або в кінці приготування. Бренд Terre Exotique пропонує рожеву гімалайську сіль в естетичному скляному пакуванні з герметичною кришкою для тривалого збереження високої якості продукту. Terre Exotique працює під гаслом: “Ми об’єднуємо кулінарні та ботанічні традиції, відкриваючи гастрономічні скарби світу”. Завдяки роботі компанії, гурмани зі всього світу можуть використовувати добірні натуральні прянощі на своїх кухнях.