Для виробництва приправ Terre Exotique відбирають спеції високої якості. Для суміші трьох диких перців були обрані мадагаскарський, конголезький та індонезійський сорти. Їх смаки чудово перегукуються та доповнюють один одного. Суміш диких перців змінить підхід до приготування щоденних страв, покращуючи смак та надаючи їм витонченості. Аромати трьох різних сортів перцю формують насичений пряний букет, який доповнить запечене м’ясо чи запашний салат. Деревні та квіткові нюанси мадагаскарського перцю воациперифері надають стравам вишуканості. Перець лікуала розпалює апетит м’якою гостротою, а перець кубеб доповнює ароматичний профіль свіжими й димними відтінками. Дикий перець важко культивувати та вирощувати в «неволі», оскільки він втрачає смак і аромат. Тому ягоди для цієї суміші збирають у природних умовах.