Тепер приготувати пряний і ароматний кімчі так само просто як і заварити чай. Бренд Terre Exotique потурбувався про комфорт споживачів, а тому створив бленд спецій, підібраний таким чином, щоб максимально точно відтворити оригінальний смак справжньої кімчі. Цю ферментовану гостру капусту азіати вживають майже при кожному прийомі їжі. Суміш має пряний, солодкий і злегка димний аромат. Ці спеції можна використовувати не тільки для приготування кімчі. Вони вдало поєднуються з тофу, куркою чи тушкованими овочами. Ароматна суміш також чудово підкреслить смак супу чи запеченої риби. Основний компонент суміші для кімчі — це перець ґочугару. Він має яскравий червоний колір, відпізняється димно-солодким ароматом. Саме він відповідальний за сучасний смак корейської ферментованої капусти. До 17 сторіччя кімчі готували просто з сіллю, а тепер цей перець — знакова приправа корейської кухні.