Походження какао: Танзанія, Східна Африка. Цей органічний какао з вишуканим смаком зростає у долині Кіломберо в регіоні Морогоро, неподалік національного парку Удзунгва. Компанія Kokoa Kamili займається ферментацією та сушінням какао, одержуваного приблизно від 2000 фермерів.
Дегустаційні нотатки: У цьому шоколаді присутні нотки сосни та смоли (нагадують альпійські хвойні ліси) у поєднанні з фруктовими нотками шоколаду з Танзанії.
Харчова (поживна) цінність на 100 г: Енергетична цінність (кДж/ккал) 2125/508, Жири 41 г, Нас. жири 23,8 г, Вуглеводи 46 г, Сахара 30 г, Білки 7,4 г, Клітковина 5,6 г, Сіль 0,02 г