Чорний перець, вирощений у вологому кліматі Коста-Ріки, має насичений пряний аромат з грибними та деревними відтінками. Велика концентрація пиперину робить цей сорт особливим. Перець чудово підкреслить яскраві насичені страви, додаючи пряної гостринки та збуджуючи апетит. Для бренду Terre Exotique важливо пропонувати споживачам високоякісні спеції, тому перець вирощують у природних умовах. Клімат і ґрунт Коста-Ріки забезпечують насиченість та автентичний смак чорного перцю. Перець можна змолоти у спеціальному млинку або просто у ступці, регулюючи розмір часток. Для маринування і запікання краще використовувати крупний помел, тоді як для фінального штриху варто зменшити частки до мінімуму. Так смак розкривається краще.