Паста «Керала» має аромат і смак, натхненні південноіндійським стилем карі — м’якший, більш «кремовий» та пряний, ніж деякі гострі азійські пасти, що робить її чудовим вибором для м’яса, риби, овочів чи навіть бобових.
Паста «Керала» підходить як для маринадів (м’ясо, птиця, риба) перед смаженням або грилем, так і для приготування страв у стилі карі — тушкованих чи з соусом.
Завдяки приємному балансу прянощів і помірного рівня гостроти, вона може бути гарним вибором для тих, хто хоче додати стравам екзотичного індійського характеру без надмірної пекучості.
Поживна цінність на 100 г:
Білки: 4.7г; Жири: 48.4г, З них насичені: 6.6г; Вуглеводи: 18.2г, з них цукри: 3.3г; сіль: 5.1г
Енергетична цінність на 100 г: 535 ккал / 2234 кДж