Sottolestelle ще з 1992 року розпочали фермерський
бізнес на чудовому півострові Гаргано в регіоні
Апулія, у відкритій сільській місцевості, серед оливкових та мигдальних дерев і великих полів зернових та дотримуються усіх принципів виключно органічного землеробства.
Sottolestelle ще з 1992 року розпочали фермерський
бізнес на чудовому півострові Гаргано в регіоні
Апулія, у відкритій сільській місцевості, серед оливкових та мигдальних дерев і великих полів зернових та дотримуються усіх принципів виключно органічного землеробства.
Опис
Склад
Відгуки
Опис
Борошно має приємний горіхово-землистий смак і запах та багате на клітковину і білки. Добре поєднується з іншими видами борошна.
Його можна додавати в мафіни, хліб, печиво, оладки, млинці, а також супи, соуси, мʼясні страви й овочеві котлети.