Вплив на здоров’я:
Олія рижієва використовується:
• для профілактики і лікування серцево - судинної системи;
• знижує рівень холестерину;
• при виразці шлунка;
• при опіках;
• при ранах;
• при очних запаленнях;
• ефективно бореться з вільними радикалами;
• підтримує в нормі ліпідний обмін (обмін речовин);
• володіє здатністю знижувати артеріальний тиск;
• корисно при порушеннях жирового обміну;
• знімає запальні процеси;
• виявляє стимулюючий вплив на систему імунного захисту організму;
• оберігає від злоякісних новоутворень;
• сприяє підвищенню резистентності шкіри до хімічних факторів;
• забезпечує відновлення водно-ліпідної мантії шкіри, розгладжує дрібні зморшки;
• Ефективно пом'якшує волосся;
Рижієва олія холодного віджиму здатна надавати великий спектр позитивних дій на організм. Має протизапальні, антиоксидантні і навіть протипухлинні властивості.
Кровоносна система. Сприятливий вплив на склад крові, сприяння розпаду шкідливого холестерину. Протистояння розвитку варикозу, атеросклерозу, гіпертонії, анемії, стенокардії, ішемічної хвороби. Підтримання нормального рівня лейкоцитів і гемоглобіну. Підвищення еластичності судин. Нормалізація тиску і згортання крові.
Травна система. Позитивний вплив при комплексній терапії для лікування колітів, гастритів, виразкової хвороби, гельмінтозу. Позитивний вплив на хвору печінку і жовчний міхур.
Покривна система. Загоєння опіків, виразок, ранок. Зняття алергічних реакцій на шкірі. Терапевтичний ефект при діатезі, екземі, псоріазі.
Видільна система. Очищення організму від важких солей і металів, токсинів, вільних радикалів.
Статева система. Користь при порушеннях репродуктивної системи, безплідді, хворобах передміхурової залози. Поліпшення спермогенезу. Цілющий ефект при захворюваннях яєчників і молочних залоз, поганому самопочутті під час менструацій та клімаксу.
Ендокринна система. Нормалізація вироблення гормонів. Формування імунітету.
Нервова система. Поліпшення зору. Лікування очних запалень.
Білки: | 0,02 г на 100 г продукту |
Жири: | 99,7 г на 100 г продукту |
Вуглеводи: | 5,7 г на 100 г продукту |
Калорійність: | 897 Ккал на 100 г продукту |
Температура виготовлення: | холодне тиснення, до 38 Сº |
Метод фільтрування: | природне відстоювання |