Кориця — це ароматна та пряна спеція, яку виготовляють із кори цейлонського коричного дерева. Цейлонська кориця відрізняється тонкою крихкою корою та легкою природною солодкістю. Має м’якшу гостроту порівняно з касією, яку продають у супермаркетах під видом кориці. Бренд Terre Exotique приділяє особливу увагу походженню прянощів, адже історична батьківщина спецій найкраще сприяє розвитку їхніх корисних сполук. Традиційний метод збору та підготовки сировини допомагають розкрити потенціал спеції. Кориця від Terre Exotique надасть запашних і затишних нот будь-якій гарячій страві. Ніжні відтінки коричного аромату підкреслять вершковий смак солодкої випічки. Корицю використовують у сумішах для глінтвейну, її можна додавати у какао чи каву. Цю приправу використовують у індійських та марокканських стравах, таких як карі чи таджини.