«Каватаппі» від Felicetti — паста, яка виготовляється виключно із твердих сортів пшениці. Паста має форму спірально закручених трубочок, що особливо добре підходять під густі соуси: сирні, м’ясні, вершкові й овочеві. Завдяки міцності та щільній структурі паста ідеально підходить для запіканок, салатів, пасти «аль денте» або навіть для експериментів із соусами з морепродуктами чи грибами. Вироби не розварюються та не деформуються під час приготування. Бренд Felicetti заснований у 1908 році у регіоні Трентіно-Альто-Адідже, Італія. Виробництво розташоване у горах. Саме тут є чисте повітря і джерельна вода, що сприяють створенню пасти преміум-класу. Компанія дотримується традиційних методів екструзії через бронзові матриці, що забезпечує пасті шорстку поверхню.