Червоний карі — тайська суміш спецій, що об’єднує низку натуральних інгредієнтів: паприку, куркуму, коріандр, кмин, чорний перець, фенхель, гірчицю, пажитник, каєнський перець, імбир, корицю, гвоздику та кардамон. У складі відсутні штучні підсилювачі смаку й консерванти, адже французький бренд Terre Exotique спеціалізується на створенні органічних спецій вищого ґатунку. Компанія ретельно добирає сировину, співпрацюючи з локальними виробниками по всьому світу, які вирощують трави, овочі та фрукти в екологічно чистих умовах. Червоний карі має помірно гострий смак. Він чудово доповнює страви азійських кухонь і легко адаптується до європейських рецептів, додаючи їм пікантності. Спеція гармонійно поєднується з м’ясом (яловичиною, бараниною, куркою), червоною рибою, креветками, мідіями, рисом, локшиною та тофу. Карі можна додавати безпосередньо до страв або попередньо обсмажити 1-2 чайні ложки суміші у вок-сковороді на кокосовій олії для розкриття аромату і смаку спецій.