Команда Fattoria di Vaira є поборником біорізноманіття та полікультури. Весь маєток вирощується відповідно до суворих біодинамічних принципів, і поряд з виноградниками тут також вирощують овочі, злаки, а також виробляють свіжі сири, оливкову олію та мед. Vino Rosso - переважно Монтепульчано з невеликою кількістю Кабарне Совіньйона та Мерло зі старих лоз. Яскравий фіолетовий колір, дуже ароматне з відтінками червоної сливи, вишні та ніжними танінами. Розлито без фільтрації!
Fattoria de Vaira – одна з найбільших біодинамічних ферм в Італії. Розташоване за кількасот метрів від Адріатичного моря на глинистому грунті з виноградниками, зверненими на південь і південний схід. Ґрунти були відновлені за останні роки і тепер повернулися до своєї чистоти. Тут вирощують овочі, зерно, оливкову олію та мед.