"Ми - представники біодинамічної філософії, які проживають у серці Абруццо. Ми усвідомлюємо, що це не завжди просто, але наші зусилля і наші сім'ї завжди прагнуть жити відповідно до біодинаміки" - Камілло Зуллі. Компанія Cantina Orsogna була заснована у 1964 році як кооператив 500 фермерів, яких об'єднувала одна мета - збереження природи та шанування органічного й біодинамічного виноробства. Перед нами примітиво з цікавим ароматом вишні, сливи та ожини, що переплітаються з відтінками фіалки, мирта й апельсина. Смак: об'ємний, але напрочуд свіжий, з тонкою танінною жилкою, приємно інтегрованою в тканину вина.
Біодинаміка з органічною сертифікацією та DEMETER. Біодинамічне вирощування має велике значення для мікробіологічного життя виноградника і є основою для спонтанного бродіння біодинамічного вина. Використання звичайних фунгіцидів послаблює популяцію дріжджів і ускладнює спонтанне бродіння. Оригінальність та унікальність біодинамічного вина полягає в його зв'язку з місцем і кліматичними умовами року. Біодинаміка повертає вино до місця його походження, що визначається французами як "Terroir".