Жан-П'єр Фрік став практиком і затятим захисником біодинамічних методів ще до того, як вони здобули широке визнання і тим паче увійшли в моду. Ці вина можуть бути надзвичайно захоплюючими і чистими, а іноді екстремальними. Вина з цієї адреси, які рідко, але можуть отримувати мінімальну дозу сірки, повинні транспортуватися і зберігатися з обережністю. Pinot Gris Grand Cru Vorbourg - напівсолодкий помаранчевий Піно Грі. В ароматі злегка фанковий, овочевий, як свіжий помідор, солодкий перець, варена полуниця, аромати хвойних дерев, трави. "Вау" ефект забезпечений!
Domaine Pierre Frick розташований у Пфаффенхаймі, невеликому селі на півдні Ельзасу, лише за кілька кілометрів від Кольмара. Сім'я Фрік обробляє виноградники в цих місцях протягом багатьох поколінь. Піонер натуральних вин, П'єр Фрік 1970 року застосував біологічну філософію, щоб перейти до біодинаміки. Виноградники розділені на 12 ділянок, включно з 3 Гран Крю: Штайнерт у Пфаффенгаймі, Форбург і Руффах Айхберг у селі Егісгайм. Разом з Christian Binner, Bruno Schueller і Patrick Meyer Жан-П'єр входить до "банди чотирьох" Ельзасу, яку по-французьки називають "Les Quatre Mousquetaires". Ця група заклала основи натурального вина в Ельзасі, а наріжним каменем стала організація Le Salon des Vins Libres. Цей ярмарок проводиться раз на два роки. Присутні 60-70 виробників, переважно з інших регіонів Франції. Цей захід став орієнтиром і місцем збору для ентузіастів натурального вина. Повернемося до Frick Domaine, де щорічно виробляється близько 70 000 пляшок з 12 гектарів виноградників. Близько 50% продукції йде на експорт щороку, основними країнами призначення є Японія, Італія, Канада та Велика Британія.