Вiнтаж 2006
Вініфікація сусла триває досить довго, без добавок, витримується в дубових бочках протягом 24 місяців. Робота над ним відбувається залежно від місячних фаз без додавання сірчаного ангідриду або інших добавок. Вино розливається без фільтрації

Повний опис

Вино Le Puy Бартелемі 2006 / Barthelemy червоне сухе 0,75 л

(0 відгуків)
Код: Q4513 Бренд: Le Puy Країна виробник: Франція
14 570 грн
шт
Додати в Лист бажань
Вiнтаж 2006
Вініфікація сусла триває досить довго, без добавок, витримується в дубових бочках протягом 24 місяців. Робота над ним відбувається залежно від місячних фаз без додавання сірчаного ангідриду або інших добавок. Вино розливається без фільтрації

  • Опис
  • Склад
  • Відгуки

Опис

«Це, безсумнівно, одне з недооцінених виноробних господарств Бордо», - пише кореспондентка британського видання Decanter, Джейн Ансон. Шато належить одній сім`ї понад 400 років і твердо віддане біодинаміці. Кюве Barthelemy – щільне та загадкове вино, з витримкою 24 місяці у дубових бочках (менше 10% нових), без додавання SO2. Вино має глибоку мантію із чорної смородини, землистості, підліску, шкіри, гвоздики, журавлини, чебрецю. Тут уловлюється подібність із кращими старими винами його західних сусідів у найкращих районах Сент-Емільйон та Померолю. У смаку прекрасний баланс і структура, із середніми танінами та довгим пряним післясмаком.

В 1610 сім`я Аморо придбала замок Ле Пюї, започаткувавши його історію, що налічує 430 років і 14 поколінь. Маєток розташований в Сен-Сібарі, на найвищій точці регіону - 107 метрів над рівнем моря - на крейдяному плато Сент-Емільйона та Помероль. Господарство займає близько 100 гектарів землі, хоча лише половина з них використовується для вирощування виноградних лоз, що дозволяє власникам зберігати інші види природних просторів: ліси, ставки та пасовища для корів. Ідея полягає в тому, щоб створити збалансовану екосистему з органічним різноманіттям, яка заохочує зваємодію між виноградниками, робітниками та навколишнім середовищем. У 2013 році сім`я Аморо придбала ще один домен – La Closerie Saint-Roc. Це дуже перспективне підприємство, яке досягло великого успіху з моменту випуску найпершого врожаю. Сім`я Аморо має право похвалитися тим, що ніколи не використовувала на виноградниках сучасні хімічні продукти. Вони ніколи не перетинали цю межу, навіть у міжвоєнний період, коли багато інших областей робили такі кроки; "Вони ніколи не відчували в цьому необхідності", - пояснює Фредерік Ройн, менеджер з продажу. Надалі цей шлях продовжується, хоч і з уже більш принципових причин. Домен був сертифікований як органічний з початку 1990-х років, а також отримав визнання Demeter і був одним із засновників Renaissance des Appellations. Однак ми можемо повернутися ще далі, тому що домен отримав свій перший біодинамічний сертифікат від Nature et Progrès у 1963 році. Говорити про піонерів не тільки в Бордо, а й про біодинамічний рух загалом не буде перебільшенням! Лози, середній вік яких становить п`ятдесят років, вирощуються органічно та біодинамічно, а ґрунти обробляються з використанням тварин. Врожайність низька – близько 30 гл/га, хоча іноді вона може бути трохи вищою.

Склад

Сортовий склад: Каберне Фран; Мерло;
Міцність 12,5%

Відгуки

Залишити відгук

Ваше ім'я*
Ваш відгук*
Схожі товари
Loading...