Поруч із Росгаймом немає знаменитого виноградника Гран Крю. Успіх і репутація цих вин зумовлені визнанням їхньої якості та актуальності для зростаючої публіки, яка цікавиться натуральним вином. Особливість вин Жан Марка - мацерація. Мускат витримується на шкірці від десяти до двадцяти днів після збору врожаю, а потім переливається в дуже великі бочки зі старого дуба. Насичений колір, в ароматі відтінки манго, цитруса, білого перцю, абрикоса. Стиль - помаранчеве вино. Чудовий вибір, якщо у вас є шматочок фуа-гра і ви віддаєте перевагу до нього чомусь фруктовому, але сухому.
Виноробня розташована в Росхаймі, за 25 км на північний захід від Страсбурга. Це невелике місто з населенням 5000 осіб; з лікарнею, монастирем, середньовічними вежами і навіть кількома будівлями, що залишилися з 12 століття. Тут ви можете повечеряти в ресторані Rosenmeer, відзначеному зіркою Мішлен. Усі вина Жан Марка мають сертифікат органіки. Виноградники займають площу понад 6 гектарів і розділені на 25 ділянок, розкиданих по схилах пагорбів, що оточують Росхайм. Цікаво, що шлях пілігримів Святого Жака пролягає на північ від Росгайма, прямо через одну з ділянок Жан-Марка, де вирощують Піно Грі. Символом, пов'язаним із Сен-Жаком, є мушля морського гребінця та його скам'янілості, які виявляються на вапнякових виноградниках Ельзасу. Відкладення скам'янілостей віком 50 мільйонів років. Перехід виноробні до біодинаміки почався у 2003 році. Річний обсяг виробництва становить близько 20 000 пляшок, з яких 70% йде на експорт; приблизно 40% до Данії, Нідерландів, Бельгії та Швеції; 20% до Японії і 10% до США.