Вінтаж 2020
Виноробство часто включає великий відсоток цілих грон для ферментації червоних вин - особливо для Corton Clos du Roi часто використовуються 100% цілих грон, звісно, це залежить від урожаю, але інші вина можуть включати в середньому від 50 до 70% цілих грон. Для білих вин існує тривалий контакт з осадом, і близько 20% продукції домену становить біле вино. Ферментація відбувається на диких дріжджах. Розливається вино без фільтрації! Ніякого нового дуба!
Повний опис

Вино Francois De Nicolay Савіньї Лє Бон Прем'єр Крю Лє Лав'єр / Savigny Les Beaune 1er Cru Les Lavieres вино виноградне натуральне червоне сухе 0.75л

(0 відгуків)
Код: R6129 Бренд: Domaine Chandon De Briailles Країна виробник: Франція
5 700 грн
шт
Додати в Лист бажань
Вінтаж 2020
Виноробство часто включає великий відсоток цілих грон для ферментації червоних вин - особливо для Corton Clos du Roi часто використовуються 100% цілих грон, звісно, це залежить від урожаю, але інші вина можуть включати в середньому від 50 до 70% цілих грон. Для білих вин існує тривалий контакт з осадом, і близько 20% продукції домену становить біле вино. Ферментація відбувається на диких дріжджах. Розливається вино без фільтрації! Ніякого нового дуба!
  • Опис
  • Склад
  • Відгуки

Опис

Починаючи з 2005 року на виноградниках домену Шандон де Бріай повністю відмовилися від використання хімікатів і перейшли на біодинамічне виробництво. Тут виробляють класично оформлені терруарні вина "без макіяжу", маючи на увазі відсутність нового дуба. Врожайність залишається низькою, щоб якнайкраще передати характер кожного виноградника. Домен став відомий тим, що використовує цілком кластерне бродіння, метод, який надає винам додаткової структури, але все залежить від врожаю. Це вино має аромати вишні, малини, фіалки та лакриці, а потім широкий і повнотілий смак. Розлито без фільтрації.

Сучасна історія домену Шандон де Бріай почалася у 1982 році, коли маєтком стала керувати Надін де Ніколай. Завдяки нестримним енергетичним поривам, досвіду та напруженій роботі їй вдалося відродити й підняти на новий рівень виробництво високоякісного благородного бургундського вина. Сьогодні сімейний бізнес продовжують її діти - Клоді та Франсуа де Ніколай. Маючи різні професії, вони обидва пристрасно закохані в рідну землю, виноградну лозу та вино. Вивчивши виноградарство та виноробство в Боні та Діжоні, Клоді пройшла додаткове навчання в Орегоні та Новій Зеландії. Почавши роботу в домені Шандон де Бріай 1991 року, вона створила власну лабораторію для аналітичного супроводу процесів виноробства. Її брат Франсуа, закінчивши вищу школу бізнесу, у 2001 році повернувся в маєток і з сестрою очолив роботу в господарстві.

Склад

Сортовий склад: Пино Нуар
Міцність 13%
Цукор: 0,3 г/л

Відгуки

Залишити відгук

Ваше ім'я*
Ваш відгук*
Loading...