Починаючи з 2005 року на виноградниках домену Шандон де Бріай повністю відмовилися від використання хімікатів і перейшли на біодинамічне виробництво. Тут виробляють класично оформлені терруарні вина "без макіяжу", маючи на увазі відсутність нового дуба. Врожайність залишається низькою, щоб якнайкраще передати характер кожного виноградника. Домен став відомий тим, що використовує цілком кластерне бродіння, метод, який надає винам додаткової структури, але все залежить від врожаю. Це вино має аромати вишні, малини, фіалки та лакриці, а потім широкий і повнотілий смак. Розлито без фільтрації.
Сучасна історія домену Шандон де Бріай почалася у 1982 році, коли маєтком стала керувати Надін де Ніколай. Завдяки нестримним енергетичним поривам, досвіду та напруженій роботі їй вдалося відродити й підняти на новий рівень виробництво високоякісного благородного бургундського вина. Сьогодні сімейний бізнес продовжують її діти - Клоді та Франсуа де Ніколай. Маючи різні професії, вони обидва пристрасно закохані в рідну землю, виноградну лозу та вино. Вивчивши виноградарство та виноробство в Боні та Діжоні, Клоді пройшла додаткове навчання в Орегоні та Новій Зеландії. Почавши роботу в домені Шандон де Бріай 1991 року, вона створила власну лабораторію для аналітичного супроводу процесів виноробства. Її брат Франсуа, закінчивши вищу школу бізнесу, у 2001 році повернувся в маєток і з сестрою очолив роботу в господарстві.