Foradori насамперед славиться своїми червоними винами. З 2002 року господарство виробляє вина за біодинамічними принципами. Granato виготовляється з локального сорту – Терольдего, вік якого сягає 70 років. Тут багато соковитих і терпких фруктів, що нагадують дику вишню та сливу, з тонами чорного перцю, шкіри та спецій, які додають додаткове багатство та текстуру. Для виготовлення цього вина зазвичай використовуються стебла, у результаті його структура стає більш щільною. Розлито без фільтрації!
Господарство було засноване 1901 року. А з 1939 року господарством управляє родина Foradori, проте виробництво вин почалося у 1984 році. Під виноградники відведено 28 га, 75% з яких засаджено місцевим сортом винограду – Терольдего. Господарство виробляють вина за біодинамічними принципами, і має сертифікат Demeter. Філософія Foradori – мінімальне втручання у виноробні процеси без контролю температур і ніякої фільтрації. Середній обсяг виробництва – 160 тисяч пляшок.