Foradori насамперед славиться за свої червоні вина. З 2002 року господарство виробляє вина за біодинамічними принципами. Granato виготовляється з локального сорту – Терольдего. Аромат відкривається м`якими відтінками вишні, стиглої ожини, гуаші та чорної смородини. У смаку багато первинних фруктів, і це типова характеристика винограду Терольдего із Трентіно. Вино має м`які та легкі характеристики, із середньою щільністю та відносно м`яким післясмаком з деякими терпкими танінами в кінці. Розлито без фільтрації!
Господарство було засноване 1901 року. А з 1939 року господарством управляє родина Foradori, проте виробництво вин почалося у 1984 році. Під виноградники відведено 28 га, 75% з яких засаджено місцевим сортом винограду – Терольдего. Господарство виробляють вина за біодинамічними принципами, і має сертифікат Demeter. Філософія Foradori – мінімальне втручання у виноробні процеси без контролю температур і ніякої фільтрації. Середній обсяг виробництва – 160 тисяч пляшок.