Foradori насамперед славиться своїми червоними винами. З 2002 року господарство виробляє вина за біодинамічними принципами. Вино, виготовлене з тривалим контактом із шкіркою в амфорах, показує відтінки абрикоса, меду, шкірки білого винограду та гіркого мигдалю. Цей мацерований стиль проявляється у смаку з більшою інтенсивністю, а вино може похвалитися легким укусом танінів. Горіховий, злегка гіркуватий післясмак супроводжується ніжними кісточковими фруктами, помело та абрикосом. Розлито без фільтрації!
Господарство було засноване 1901 року. А з 1939 року господарством управляє родина Foradori, проте виробництво вин почалося у 1984 році. Під виноградники відведено 28 га, 75% з яких засаджено місцевим сортом винограду – Терольдего. Господарство виробляють вина за біодинамічними принципами, і має сертифікат Demeter. Філософія Foradori – мінімальне втручання у виноробні процеси без контролю температур і ніякої фільтрації. Середній обсяг виробництва – 160 тисяч пляшок.