Foradori насамперед славиться своїми червоними винами. З 2002 року господарство виробляє вина за біодинамічними принципами. Fontanasanta Manzoni Bianco розкривається відтінками фруктів, цитрусів з акцентом на випічку. Смак досить елегантний, із приємною свіжістю. Рекомендується пити у період 2018-2030 років.
Господарство було засноване 1901 року. А з 1939 року господарством управляє родина Foradori, проте виробництво вин почалося у 1984 році. Під виноградники відведено 28 га, 75% з яких засаджено місцевим сортом винограду – Терольдего. Господарство виробляють вина за біодинамічними принципами, і має сертифікат Demeter. Філософія Foradori – мінімальне втручання у виноробні процеси без контролю температур і ніякої фільтрації. Середній обсяг виробництва – 160 тисяч пляшок.