Cascina degli Ulivi виготовляє вина з виноградних лоз, які оброблялися біодинамічно з 1985 року. Маєток належить сім`ї Беллотті з 1930-х років, але саме Стефано перетворив його на те, чим воно є сьогодні. До того, як він прийняв управляння, ферма була занедбана. Стефано, міський хлопчик без сільськогосподарської освіти, почав із чистого аркуша. Завдяки своїм власним емпіричним спостереженням він поступово почав відмовлятися від хімікатів на своїх виноградниках, що в кінцевому підсумку призвело його до філософії Рудольфа Штайнера. Вся ферма воістину полікультурна і віддана фундаментальним переконанням біодинамізму. Виноградна лоза є основним напрямком діяльності, хоча овочі, худобу, молоко та злаки вирощуються та культивуються. Істинно віруючий у свої терруари, Стефано багато років виборював те, щоб його вина не виходили за рамки Gavi DOCG. Першою жертвою бюрократії апелласьона став виноградник "Filagnotti". 2008 року Стефано вирішив посадити фруктові дерева серед виноградних лоз. Це було оголошено порушенням протоколу: оскільки тепер серед виноградних лоз росли фруктові дерева, закон не міг офіційно вважати його виноградником! Не зважаючи ні на цю реальність, ні на те, що йому буде відмовлено в субсидіях на цю землю з боку ЄС, Стефано дотримувався своїх переконань і створив вино з виноградника Filagnotti як Vino di Tavola (столове вино). Сьогодні фермою займається дочка Стефано - Іларіа, яка продовжує справу батька.