Великий успіх червоного Bucefalo наштовхнув виноробів Lunaria на думку спробувати провести експеримент і з білим вином. Результат вражає! Вино виробляється з частково висушеного винограду сорту Піно Гріджіо. Завдяки висушуванню винограду і, відповідно, меншій частці води в ягодах, аромат вина більш концентрований. В ароматі - тропічні фрукти, у смаку - насичене і щільне, дуже фруктове. Усі етапи виноробства й обробки проводяться відповідно до стандартів біодинаміки.
Біодинаміка з органічною сертифікацією та DEMETER. Біодинамічне вирощування має велике значення для мікробіологічного життя виноградника і є основою для спонтанного бродіння біодинамічного вина. Використання звичайних фунгіцидів послаблює популяцію дріжджів і ускладнює спонтанне бродіння. Оригінальність та унікальність біодинамічного вина полягає в його зв'язку з місцем і кліматичними умовами року. Біодинаміка повертає вино до місця його походження, що визначається французами як "Terroir".