Якби вино вміло розмовляти, то звучало б це так: "Мене звуть Буцефало, я родом з Абруццо. Я - органічне, біодинамічне, веганське та помаранчеве вино. Моя мати - синьйора Мальвазія, білий сорт винограду, який прибув в Італію зі Стародавньої Греції, ставши одним із найцінніших вин моїми венеціанськими друзями і знавцями по всій Європі. Мій виноград спочатку сушать на лозі, а потім вініфікують, як червоні вина, залишаючи сусло мацеруватися разом зі шкіркою та дріжджами, що дає мені візуальні та смакові характеристики, які роблять моє вино абсолютно унікальним. Від аромату до смаку супроводжує зелене яблуко, яблучний конфітюр, груша, абрикос, мед. Усі етапи виноробства та обробки проводяться відповідно до стандартів біодинаміки".
Біодинаміка з органічною сертифікацією та DEMETER. Біодинамічне вирощування має велике значення для мікробіологічного життя виноградника і є основою для спонтанного бродіння біодинамічного вина. Використання звичайних фунгіцидів послаблює популяцію дріжджів і ускладнює спонтанне бродіння. Оригінальність та унікальність біодинамічного вина полягає в його зв'язку з місцем і кліматичними умовами року. Біодинаміка повертає вино до місця його походження, що визначається французами як "Terroir".