Ключові інгредієнти:
висушений сік цукрової тростини
Цукор тросніковий нерафінований Рападура від торгової марки Verival - світлий нерафінований цукор, отриманий з висушеного соку цукрового тростини. Висушування соку без застосування фізичного або хімічного рафінування зберігає максимальну кількість поживних речовин.
Повний опис

Тростинний нерафінований цукор Демерара Verival 500 г

(0 відгуків)
Этот товар купило 27 человек
Код: 20824 Бренд: Verival Країна виробник: Австрія
220 грн
шт
Додати в Лист бажань
Цукор тросніковий нерафінований Рападура від торгової марки Verival - світлий нерафінований цукор, отриманий з висушеного соку цукрового тростини. Висушування соку без застосування фізичного або хімічного рафінування зберігає максимальну кількість поживних речовин.
  • Опис
  • Склад
  • Характеристики
  • Відгуки

Опис

Тросніковий цукор Демерара - це нерафінований сухий сік цукрового тростини, вирощеного на півдні Бразилії з дотриманням всіх стандартів органічного землеволодіння і при жорсткому контролі якості. Рападура виходить за допомогою сушіння чистого троснікового соку. У процесі висихання не використовуються консерванти і фізико-хімічні методи рафінування. За допомогою такої сушки зберігаються всі поживні речовини. На відміну від класичного методу обробки цукру, Рападура торгової марки Verival не проходить ні хімічну, ні механічне чищення. Завдяки цьому готовий продукт наповнений мінералами і володіє легким карамельним присмаком. У складі троснікового цукру виключно 100% органіка.

Склад

цукор з висушеного соку цукрової тростини

Характеристики

Бренд: Verival
Країна: Австрія
Обсяг: 500 гр
Вид продукту: цукор тростинний

Відгуки

Залишити відгук

Ваше ім'я*
Ваш відгук*
Loading...