Callia, "Tardio" - біле солодке вино, яке виготовляється з винограду сорту Шардоне, вирощеного на виноградниках долини Тулум з алювіально-піщаними ґрунтами. Розташування виноградників на висоті 650 метрів над рівнем моря і прекрасний клімат дозволяють отримувати вина зі свіжим, збалансованим смаком і фруктовим букетом. Збір врожаю здійснюється механічним способом в прохолодні нічні години після досягнення ягодами оптимального рівня стиглості. На виноробні плоди пресуються і піддаються статичному осадженню, що дозволяє отримати чисте сусло без домішок. Ферментація протікає в резервуарах з нержавіючої сталі при температурі 16-17 ° С. Приблизно через 14 днів після завершення ферментації проводиться освітлення, стабілізація і бутилювання. Колір: Вино блідо-жовтого кольору з золотистими і зеленими відображеннями. Смак: Смак вина солодкий, гармонійний, відмінно збалансований, з яскравими цитрусовими тонами і приємним післясмаком. Аромат: Вишуканий аромат вина представлений гармонійним переплетенням цитрусових відтінків, серед яких найбільш чітко виділяються ноти апельсина і кумквата. Гастрономічні поєднання: Вино чудове як аперитив, а також поєднується з десертами, паштетами і сирами всіх видів. Рекомендується подавати сильно охолодженим. Сорт винограду: Шардоне Регіон: Аргентина, Сан Хуан. Виноробна компанія Каллія є одним з провідних виробників Аргентини. Вина цієї компанії не раз вигравали золоті і срібні медалі на престижних світових винних змаганнях. Назва компанії походить від слова Callia - це ім'я молодої жінки, яка, згідно з легендою, прибула багато років тому в цей регіон і була зачарована неймовірною місцевістю, схожої на пустелю, але насиченою прекрасними фруктовими деревами. Ім'я Каллія і сьогодні означає для жителів Аргентини надію, наполегливість і успіх.