Шоколад молочний Naturata це унікальне поєднання рецептури та інгредієнтів найвищої якості. Якщо ви шукаєте якісний десерт, спробуйте цей шоколад.
Шоколад з родоводом: вишукане преміальне какао Trinitario вирощується на південний схід від столиці Коста-Рики Сан-Хосе. Там какао-боби вирощують за суворими органічними правилами невеликі фермерські родини, а потім дбайливо переробляють. Поєднання найкращого швейцарського молока та високого вмісту какао вищого ґатунку надає цьому чорному молочному шоколаду сильного, насиченого смаку.
Секрет відчуття, що тане в роті, та унікального смаку полягає в особливому процесі виробництва: за швейцарською традицією, висококваліфіковані шоколатьє створили шоколад, який тане на язиці, завдяки особливо тривалому процесу choching.
Як і весь шоколад Naturata, натуральний рецепт містить лише інгредієнти Fairtrade зі 100% сертифікованого органічного виробництва - жодних штучних ароматизаторів чи емульгаторів.
Незалежний знак Fairtrade гарантує споживачеві, що і какао, і цукор у цьому шоколаді відповідають міжнародним стандартам Fairtrade. Тростинний цукор-сирець, що використовується, походить переважно з проекту дрібних фермерів "Мандувіра" в Парагваї. Насолоджуючись шоколадом Naturata, ви робите свій внесок у розвиток справедливої співпраці.
Харчова (поживна) цінність на 100 г продукту:
Енергетична цінність (калорійність) на 100 г продукту: 2470 кДж/594 ккал.
Какао терте*, тростинний цукор-сирець*, незбиране сухе молоко*, какао-масло, мелена бурбонська ваніль.
* З сертифікованого органічного землеробства.