Томати солені звичайним домашнім способом. Через декілька днів після засолювання, плоди стають злегка просолені. Поступово вони просолюються сильніше і через декілька місяців стають дуже соленими. Ми закупорюємо їх герметичними кришками і після відкривання гази, які накопичились під час бродіння, активно виходять.
Помідори солені містять багато клітковини, яка необхідна для правильного функціонування травної системи, та антиоксиданти, які борються з вільними радикалами. А ще помідори мають у своєму складі корисні бактерії, які можуть контролювати розвиток шкідливих кишкових мікробів, що допомагає підтримувати здоров’я травної системи. У соліннях утворюється молочна кислота, яка допомагає знижувати кількість жиру в крові, що поліпшує циркуляцію крові, а також знижує підвищений кров’яний тиск.
Зберігаються вони при 30С і при доставці можлива повторна активізація бродіння через струшування банки. Це нормально і на якість не впливає. Після отримання зберігати в холодильнику при температурі від 0 до 10 градусів.