Ключові інгредієнти:
білий місо 65%, мирин, морська сіль, цибульне пюре, морські водорості Вакаме 1%, екстракт морських водоростей Комбу 1%
Місо - це традиційна ферментована японська основна їжа і приправа, приготовані з різних видів зерна, але в основному з сої і унікальної культури бродіння Коджі.
Повний опис

Паста для приготування білого місо супу з морськими водоростями Clearspring, 4х15г

(0 відгуків)
Этот товар купило 19 человек
Код: 22908 Бренд: Clearspring Країна виробник: Японія
238 грн
шт
Додати в Лист бажань
Місо - це традиційна ферментована японська основна їжа і приправа, приготовані з різних видів зерна, але в основному з сої і унікальної культури бродіння Коджі.
  • Опис
  • Спосіб застосування
  • Склад
  • Характеристики
  • Відгуки

Опис

Місо - це традиційна ферментована японська основна їжа і приправа, приготовані з різних видів зерна, але в основному з сої і унікальної культури бродіння Коджі. Як правило, кращий спосіб зберігати місо, щоб зберегти його свіжість і якість - це прохолодний шафа або холодильник. Однак це дійсно залежить від кліматичних умов і особистих переваг. Місо можна використовувати замість солі для додання смаку таких страв, як супи і рагу. Він добре поєднується з такими інгредієнтами, як імбир, часник, рисовий оцет, цедра тахини і цитрусових, а також сік.

Спосіб застосування

Висипати вміст одного пакетика в чашку або миску. Додайте одну чашку гарячої води (200 мл), розмішайте і залишіть на хвилину. Його також можна використовувати в якості готового бульйону або приправи для домашніх супів, соусів і запіканок. Зберігати в прохолодному сухому місці.

Склад

білий місо 65% (вода, соя, рис, морська сіль), мирин (солодкий рис, вода, культивований рис), морська сіль, цибульне пюре, морські водорості Вакаме 1%, екстракт морських водоростей Комбу 1% (вода, водорості Комбу, сіль).

Характеристики

Бренд: Clearspring
Країна: Японія
Обсяг: 4х15г
Вид продукту: паста місо

Відгуки

Залишити відгук

Ваше ім'я*
Ваш відгук*
Схожі товари
Loading...