Смачна, унікальна, неймовірна, фантастична, виняткова, виключна – цей синонімічний ряд можна продовжувати, бо для опису нашої святкової випічки одного слова не достатньо.
Не стандартна.
Не традиційна.
Не звична. Але викличе звикання.
Пробачте, бо виклалися ми за останні півроку роботи над нею на всі сто. З`їдено було не один кіло шоколадної пасти з какао-бобів найвищого гатунку, не десять і навіть не двадцять веганських марципанових грибочків і ніжних за ніжніше «підошв» Павлової.
Коли чаклуєш над новим трактуванням класичних новорічних і різдвяних рецептів, і навіть ті, які мають кількадесятирічну історію намагаєшся вдосконалити, тоді не одна банка шоколаду, чашка збитих вершків і шару шоколадного крему мусить в тобі зникнути назавжди.
Довелося відмовитися від тестування ягід, сухофруктів і клементинів, бо коли замовляєш їх на органічних господарствах світу, можна не сумніватися, що вони найкращі.
Безсумнівно найкращими в Україні, та що там – у світі, маємо право дозволити собі бути нескромними – вийшла вся наша святкова випічка.
Танцююча в хмарах бізе з органічних фермерських яєць і курдовій спідничці з клементину — лише 199 Ккал на 100 г!
А веганське шоколадне печиво від glossary в крафтовому пеналі, прикрашеному гілочками омели – символом Нового року!
А Glossary-версія знаменитого десерту Bûche De Noël з веганського шоколадного бісквітного тіста, ганашу і крему. На відміну від класики, ми використали безглютенове борошно, а для шоколадного крему обрали шоколадну пасту з лісовим горіхом, какао-бобами і рослинним маслом. В нашому поліні немає яєць!
А їжаки з вівсяного та мигдалевого борошна з додаванням мигдалевого масла, які не містять глютену, очі яких зроблені з крапельок молочного веганского шоколаду!
А штолен зі зниженим вмістом цукру, підвищеним вмістом марципану і цедри, який може зберігатися відмінно аж два тижні! А різдвяний кекс, щедро приправлений сумішшю сухофруктів, горіхів і льону з насінням соняшника!
Ви дочитали до кінця? Тепер маєте відповідь на питання, що подарувати.
Випічку від glossary. Повірте, вона буде бажаною на столі і після свят.
Бо ми зуміли, ми досягли ідеального результату.