А-Я A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
Келих органічного, будь ласка!
Бокал органического, пожалуйста!

Неймовірно, але органічно та відповідально ми навчились навіть святкувати - важливий привід, момент, життя! Друзі, Glossary презентує свою першу селекцію органічних вин і шампанських з найкращих екологічних виноградників світу для ваших особливих днів чи для затишної вечері у колі рідних і друзів.

Якщо коротко, то органічне вино - це те, що виготовляють без використання ГМО, пестицидів та гербіцидів, а також, при вирощуванні винограду, підтримується природній мікроклімат грунту. Але давайте зануримось глибше!

Нас, як споживачів та справжніх гедоністів, звичайно ж цікавить смак та якість. Органічні алкогольні напої - це завжди плід тонкої роботи, що сповнена душею та коханням до своєї справи, адже вирощування винограду без хімічного втручання неодмінно потребує уваги, терпіння та бажання створити якісний продукт.

Кожна пляшка органічного вина, що потрапила до нашої селекції, сповнена легким витонченим смаком та натуральним ароматом, аби ви могли насолоджуватися кожним ковтком.

Шлях такої пляшки починається ще задовго до перших плодів. Перший крок - це отримання сертифікату підтвердження біохімічної чистоти землі та дотримання її на кожному етапі вирощування винограду. Для добрива та боротьби із шкідниками виноробці використовують лише компост, трави, мідний купорос для обприскування, а також комах. Ми з вами вже певне знаємо, що стале господарство передбачає дотримання біорізноманіття грунту, і у випадку з органічном вином цей пункт є обов’язковим.

Дотримуються і чистоти навколишнього середовища, тож виноградники завжди розміщені у найчистіших та наймальовничіших куточках країн виробників.

І таких вин стає все менше!

Чи знали ви, що саме вино є одним з перших індикаторів зміни клімату? Через підвищення середніх температур в традиційних регіонах виноробства в ягодах накопичується більше цукру і знижується кислотність, а замість вишуканих напоїв винороб може отримати вино незбалансовані, з високим вмістом алкоголю. Так, француз Корнеліас ван Левен прогнозує, що сорту «мерло» жити в Бордо ще років 30, а Америка через глобальне потепління може загубити близько 85%. Майбутнє цілої індустрії все ще залежить від кроків кожного з нас. І ми закликаємо крокувати відповідально та екологічно.

Стале виробництво полягає ще й в тому, що використання машинної праці дуже обмежене, тож до діла прикладаються переважно турботливі руки, а також зберігаються робочі місця. Наприклад, для біодинамічної іспанської кави Cuvee des Caudalies 12,5% De Sousa виноград збирається вручну, а вік лози для цього напою має бути не менше 50-70 років.

Ми знаходимо для вас краще з кращого, доставляємо в Україну та пропонуємо куштувати, з доставкую Києвом та всією Україною.

Друзі, замовляйте та куштуйте органічні вина з виноградників Італії, Іспанії, Австрії, Нової Зеландії, Греції та Франції і обирайте улюблені смаки. Ми пропонуємо білі, рожеві та червоні вина, ігристі та шампанські. Одні стануть чудовим доповненням сімейної вечері, інші - влучним подарунком для будь-якого поціновувача.

А головне, закликаємо підтримувати стале виробництво та споживання у нашій країні та в світі, зберігати землі та цінувати працю людей, що живуть своєю справою.

Адже з Glossary це так легко!

Loading...