Смачні, хрумкі органічні кешью чудово підходять як закуска, як самі по собі, так і в поєднанні з іншими горіхами або сухофруктами. Кешью дуже хрусткі, а в трохи обсмаженому вигляді можуть стати дуже смачною начинкою для салату. Кешью часто використовують у азіатських чи веганських стравах.
Оскільки кешью містить 18,2 г білка на 100 г, то він може бути відповідним джерелом білка у веганській або рослинній дієті. Однак через їх високу калорійність завжди слід стежити за кількістю споживаних щодня.
Чи знаєте ви, що кешью ростуть зовсім по-іншому? Це серцевина плоду вічнозеленого дерева кеш'ю. Маленький плід разом із твердою оболонкою звисає з потовщеного стебла. Це стебло плоду кешью виглядає як груша.
Краще зберігати в особливо прохолодному, сухому та темному місці. Прекрасно підійде банка з кришкою, що загвинчується.