Корисні властивості:
- сприяє активному відновленню і росту пошкоджених тканин, нарощуванню м'язової маси;
- стимулює загоєння виразок слизових оболонок шлунково-кишкового тракту, покращує травлення;
- позитивно впливає на печінку, допомагає позбутися від вісцерального жиру;
- чинить протиалергічну дію;
- зміцнює імунітет, допомагає протистояти вірусам і бактеріальним інфекціям;
- розширює судини, підтримує артеріальний тиск у нормі;
- має легку заспокійливу дію, сприяє міцному, здоровому сну і усуненню головного болю;
- позитивно впливає на гормональний фон, корисне і чоловікам, і жінкам.
Дозування та рекомендації застосування: у лікувальних цілях кунжутне борошно рекомендується приймати курсами і регулярно.
Чайну ложку продукту змішують з водою і випивають за півгодини до сніданку, обіду і вечері. Або вживають 1 столову ложку з ранку.
Через місяць можна зробити перерву 1-2 тижні, потім курс необхідно повторити.
Протипоказання: не рекомендується регулярне вживання кунжутного борошна при підвищеному згортанні крові, варикозному розширенні вен, тромбозах, тромбофлебіті.