Амарантове борошно являє собою не тільки унікальний біологічно активний продукт, а й здатне забезпечити повноцінний профілактичний, зміцнюючий і оздоровчий вплив на організм.
Повний опис

Борошно амаратнове Terra Biona, 1000 г

(0 відгуків)
Этот товар купил 1 человек
Код: amarant_muka Бренд: Terra Biona Країна виробник: Україна
110 грн
шт
Додати в Лист бажань
Амарантове борошно являє собою не тільки унікальний біологічно активний продукт, а й здатне забезпечити повноцінний профілактичний, зміцнюючий і оздоровчий вплив на організм.
  • Опис
  • Спосіб застосування
  • Склад
  • Відгуки

Опис

Амарантове борошно являє собою не тільки унікальний біологічно активний продукт, а й здатне забезпечити повноцінний профілактичний, зміцнюючий і оздоровчий вплив на організм. Зокрема, воно здатне боротися із запаленнями, вірусами, грибками, перешкоджати утворенню пухлин, забезпечувати ефективне загоєння ран, стимулювати і зміцнювати імунітет. Крім того, регулярне вживання борошна дозволить: • позбутися від накопичених в організмі шлаків, токсинів; • нейтралізувати радіонукліди; • вивести солі важких металів і перешкоджати їх повторному затримуванню в організмі. Є цілий ряд захворювань, проти яких амарантове борошно виявляється неймовірно ефективним. Так, воно корисне при різних недугах системи травлення, серед яких: • гастрити; • виразка; • коліт; • запори; • гастродуоденіт; • ентероколіт; • цироз; • гепатит; • і т.д. Зверніть увагу. Наявність таких складових, як метіонін, холін і фосфоліпіди, дозволяє нормалізувати жовчовиділення. Амарантове борошно може бути незамінним і при різних недугах серцево-судинної системи, серед яких: • варикоз; • атеросклероз; • гіпертонія; • серцева недостатність; • інфаркт; • стенокардія; • інсульт; • різноманітні порушення серцевого ритму; • і т.д. Допоможе амарантове борошно і при недокрів’ї, що пояснюється великим вмістом в ньому міді, лізину, заліза; вітамінів В2 і С. Рекомендоване воно до застосування в разі цукрового діабету, ожиріння. Борошно забезпечує нормальний вміст цукру в крові, гарантує вироблення природного інсуліну підшлунковою залозою. Доведено допомогу амарантового борошна і при онкологічних захворюваннях. Що пов’язано з наявністю в його складі великої кількості природних антиоксидантів, які боряться не тільки з негативними утвореннями в тілі, але і підвищують імунітет. Такі речовини — це сквален, набір вітамінів С, Е, А — боряться з канцерогенами, що приводять до розвитку ракових пухлин. До речі, амарантове борошно рекомендоване тим, хто змушений проходити хіміотерапію. Лікування захворювань статевої сфери, як у чоловіків, так і представниць прекрасної половини людства. Серед захворювань, підвладних амарантовому борошну, такі: • порушення гормонального балансу; • кіста яєчників; • безпліддя; • запальні процеси; • ерозія шийки матки; • простатит та інші недуги передміхурової залози; • фіброміоми і т.д. Корисним буде амарантове борошно і при шкірних захворюваннях: • псоріазі; • дерматитах; • грибках; • виразках; • опіках; • пролежнях і т.д. Рекомендується борошно з амаранту і в разі інших захворювань, серед яких безсоння, часті головні болі, різноманітні захворювання порожнини рота, недуги очей, запальні процеси, геморой, туберкульоз і т.д. Амарантове борошно для вагітних Окремо хотілося б згадати про те, наскільки корисним буде амарантове борошно для вагітних і годуючих жінок. В першу чергу це пов’язано з підвищеним вмісту вітаміну Е, що робить борошно вкрай корисним для забезпечення повноцінного розвитку плоду в утробі матері. Також вітамін Е дозволить захистити плід від мутацій, інших змін у розвитку, можливого радіоактивного опромінення, негативного впливу токсинів. Для матерів-годувальниць вітамін Е буде корисний тим, що він стимулює лактацію, а також підвищує органолептичні властивості молока. Не дивно, що амарантове борошно рекомендоване і як один з компонентів дитячого харчування.

Спосіб застосування

Велика кількість білка та клітковини, а також низька калорійність, відносять борошно до дієтичних продуктів.
Амарантове борошно особливо добре підходить для прісного хліба (коржі, лаваш, чапаті) та вафель. У дріжджовому та заквашувальному тісті його необхідно комбінувати з іншими видами борошна (наприклад, з пшеничним у співвідношенні 1:3). До іншої випічки з амарантового борошна рекомендується додавати натуральні розпушувачі, оскільки воно вбирає багато рідини і може зробити тісто занадто щільним.
Добре поєднується з мигдалевим борошном, борошном з кіноа та бурого рису. Прекрасно працює як загущувач у супах, соусах і тушкованих стравах.
Протипоказання:
амарантового борошна стосуються тільки його вживання в сирому вигляді. Такий прийом продукту уповільнює процеси засвоєння поживних речовин з їжі, тому не рекомендується для сироїдіння.
Через наявність у складі борошна щавлевої кислоти, варто виключити продукт з раціону при гострих і хронічних захворюваннях нирок.

Склад

100 г. продукту містить:
Білки – 9,5 г;
Жири – 3,7 г;
Вуглеводи – 67,5 г;
Калорійність – 344 Ккал;
Вітамінно-мінеральний склад:
Вітаміни – В1, В2, В4, В5, В6, В9, Е, А, С, РР;
Макро- Мікроелементи – Omega-6, Са, Mn, Mg, P, Fe, Se, K, Cu, Zn;
Антиоксиданти та амінокислоти.

Відгуки

Залишити відгук

Ваше ім'я*
Ваш відгук*
Схожі товари
Loading...