Кожного року СвітОвоч проходить процес сертифікації органічного виробництва у Органік Стандарт, який є першим включений до переліку органів іноземної сертифікації в Україні. Сьогодні вони мають засвідчені сертифікати на виробництво продуктів рослинництва, виробництво сільськогосподарської продукції та обіг сільськогосподарської продукції.
Кожного року СвітОвоч проходить процес сертифікації органічного виробництва у Органік Стандарт, який є першим включений до переліку органів іноземної сертифікації в Україні. Сьогодні вони мають засвідчені сертифікати на виробництво продуктів рослинництва, виробництво сільськогосподарської продукції та обіг сільськогосподарської продукції.
Опис
Склад
Відгуки
Опис
Виготовлена з відбірної органічної капусти і органічної моркви. Шинкується виключно ручним способом. Додаєм морську сіль і заквашуєм в банках в теплому місці протягом 3‑х днів. Після завершення процесу квашення зберігається протягом 6 місяців при температурі від 0 до 10 градусів. При зберіганні смак поступово змінюється від солодко-кислого до кислого. Найкраще смакує з додаванням цибулі солодких сортів і олії холодного пресування.