Кускус з твердих сортів пшениці – це наше швидке та просте у приготуванні джерело білка, виготовлене з твердих сортів пшениці. Це чудова альтернатива рису чи макаронам і ідеальна основа для східних страв. Чи то з м’ясом та рибою, чи як веганський чи вегетаріанський варіант – кускус завжди чудовий!
Наша порада: наш біоцентральний кускус чудово смакує як салат зі свіжими овочами або як пікантний гарнір.
Переваги нашого кускусу з першого погляду:
Залийте кускус окропом, підсоленою водою або овочевим бульйоном (приблизно одна склянка рідини на склянку кускусу) і дайте йому набрякнути приблизно 5 хвилин. За потреби додайте трохи більше окропу, залежно від твердості зерен.
| Середні харчові цінності | на 100 г |
| Калорійність [кДж/ккал] | 1409/333 |
| Жир [г] | 2.2 |
| — з них насичені жирні кислоти [г] | 0,4 |
| Вуглеводи [г] | 63 |
| — з них цукор [г] | 0,6 |
| Клітковина [г] | 8.5 |
| Білок [г] | 11 |
| Сіль [г] | < 0,01 |