Какао-порошок Naturata з Латинської Америки - 100% органічний продукт. Зерна для цього какао преміумкласу надходять здебільшого з проєктів вирощування в Домініканській Республіці. Переважно використовують сорти какао найвищої якості, такі як какао Трінітаріо. Дрібні землевласники отримують гарантії купівлі та справедливі ціни. На місці працюють консультанти-фахівці, які нададуть підтримку у вирощуванні та допоможуть з органічною сертифікацією.
У співпраці з myclimate виробник компенсує всі викиди CO2, що утворюються під час виробництва та транспортування цього какао. У порівнянні з какао зі зниженим вмістом жиру (10-12% какао-олії) це какао має більш високий вміст какао-олії (20-22% какао-олії) і, отже, особливо сильний, типовий смак.
Харчова (поживна) цінність на 100 г продукту: білки - 28 г, жири - 21 г, вуглеводи - 15 г.
Енергетична цінність (калорійність) на 100 г: 1749 кДж/418 Ккал.