"Ми - представники біодинамічної філософії, які проживають у серці Абруццо. Ми усвідомлюємо, що це не завжди просто, але наші зусилля і наші сім'ї завжди прагнуть жити відповідно до біодинаміки" - Камілло Зуллі. Компанія Cantina Orsogna була заснована у 1964 році як кооператив 500 фермерів, яких об'єднувала одна мета - збереження природи та шанування органічного й біодинамічного виноробства. Перед нами Мальвазія в стилі Pet Nat. Аромат квасу, чогось мангового чи навіть пивного. На смак ківі, грейпфрут, диня і полуниця. Чимось нагадує сидр. Такий кумедний незвичайний смак для бульбашок.
Історія Cantina Sociale di Orsogna (нині BIO Cantina Orsogna) розпочалася у 1964 р., коли 35 виноробів об'єдналися, щоб втілити в життя мрію. Любов до своєї землі та людей змусила кооператив стати на "шлях природності", щоб вирощувати та виробляти продукцію в гармонії з природою, намагаючись зберегти здоров'я землі, екосистем і людей. Перехід відбувався крок за кроком, ферма за фермою, шляхом демонстрації на полях можливості відмови від хімікатів за умови забезпечення якісного та кількісного виробництва. У 1995 році розпочався перехід на органічне землеробство, яке до 2022 року сягнуло 100% посівних площ (близько 1400 га), та на біодинамічне землеробство (Demeter), яке наразі охоплює 45% посівних площ господарства.