Fermentix Junior містить тиндалізовані (стерилізовані) молочнокислі бактерії, пребіотичні волокна та вітаміни групи В (В1, В2, В3, В6, В12) рекомендовані для відновлення балансу кишкової мікрофлори при порушенні харчування, антибіотикотерапії, діареї. Fermentix Junior покращує роботу харчового тракту і зміцнює імунний захист організму дітей.*
ФОРМА ВИПУСКУ: 12 флаконів по 10 мл в упаковці виробника.
УМОВИ І ТЕРМІНИ ЗБЕРІГАННЯ:
Зберігати в щільно закритій упаковці при температурі не вище 25°С, в сухому недоступному для дітей місці. Кінцевий термін споживання вказаний на упаковці, та стосується закритого продукту, що зберігався належним чином.
ПОКАЗАННЯ ДО ЗАСТОСУВАННЯ:
У комплексних схемах лікування та профілактики:
- при розладах травлення, таких як метеоризм, діарея, запор;
- при кишковому дисбіозі, у тому числі і кишковому кандидозі;
- при атопічних захворюваннях, у тому числі діатези;
- для зменшення ризику інфекційних захворювань;
- для усунення побічної дії антибіотикотерапії;
- при непереносимості лактози.
ПРОТИПОКАЗАННЯ:
Підвищена чутливість до окремих компонентів. Вік до 6 років.
ЗАСТЕРЕЖЕННЯ ПРИ ЗАСТОСУВАННІ:
Перед застосуванням та при одночасному застосуванні будь-яких лікарських засобів рекомендована консультація лікаря. Не перевищувати рекомендовану добову дозу. Не використовувати як заміну повноцінного та збалансованого раціону харчування. Під час періоду вагітності та лактації проконсультуйтесь з лікарем. Містить молоко та молочні продукти, сою та соєві продукти. Не містить глютену.
Примітка: Можливі незначні зміни кольору та смаку, а також утворення осаду, що пов'язано з нормальною мінливістю інгредієнтів природного походження і не є ознакою зміни якості продукту.
* не сприймати як лікувальну дію чи тамування болю.
Дана продукція не є лікарським засобом, рекомендується в якості дієтичної добавки додатково до раціону харчування, призначеного лікарем.
Виробник залишає за собою право змінювати зовнішній вигляд упаковки, склад продукту, смакові добавки та консистенцію, це ніяк не впливає на властивості та якість продукції.