- створений на основі добірних какао-бобів, кавової шоколадної глазурі та ароматного коньяку;
- ідеально поєднується з кухлем гарячої кави, ароматного чаю або келихом вина;
- абсолютно натуральний склад;
- чудовий варіант вишуканого подарунка.
Шоколад Zotter Marc de Champagne - класичний шоколадний ганаш із молочного та темного шоколаду, збагачений найкращим дистилятом шампанського, створеним Fleury, першим виробником шампанського у світі, який отримав сертифікат Demeter.
За результатами дослідження світового ринку, шоколад Zotter входить до числа найкращих шоколатьє світу. Фабрика, що починалася з підсобних приміщень на сімейній фермі, виросла до рівня справжнього шоколадного Центру компетенції зі 160 співробітниками, які щодня знову творять шоколадні дива.
Харчова (поживна) цінність на 100 г продукту: жири - 35 г, білок - 6.6 г, вуглеводи - 34 г.
Енергетична цінність на 100 г продукту: 2138 кДж / 515 ккал.
Умови зберігання: зберігати при температурі (18±3) ºС та відносній вологості повітря не більше 75%.