Зелений чай з жасмином Sonnentor підкуповує легким квітковим ароматом. У нього також квітковий смак, який доповнюється солодкуватої терпкою ноткою. Терпкі нюанси зберігаються і в післясмаку. Для приготування цього елегантного напою зелений чай змішується зі свіжими квітками жасмину, після чого просівається коли квіти в'януть. Таким чином, зелений чай набуває аромат жасминовий квіток. Замість окропу слід заливати зелений чай гарячою водою температурою 70-80 ° С. Через дві-три хвилини чай готовий. Перша заварка не виливається, як іноді радять, навпаки, вона дуже корисна завдяки багатим речовин, здобутим з чаю. Якщо ж вам захотілося випити ще чашечку, то вже приготовані чайне листя можна залити ще кілька разів. Витончений зелений чай з жасмином особливо популярний завдяки квітковому аромату. Його м'який квітковий смак і терпке післясмак поєднуються із сучасною легкої кухнею з риби, морепродуктів і овочів. Зрозуміло, він прекрасно поєднується з азіатськими стравами - маки або суші.