0
249 грн
Місо - це традиційна ферментована японська основна їжа і приправа, приготовані з різних видів зерна, але в основному з сої і унікальної культури бродіння Коджі. Як правило, кращий спосіб зберігати місо, щоб зберегти його свіжість і якість - це прохолодний шафа або холодильник. Однак це дійсно залежить від кліматичних умов і особистих переваг. Високі температури будуть стимулювати подальшу ферментацію, яка, хоча і не буде шкідливою, темніти колір і змінить смак місо, а також, можливо, призведе до підвищення тиску всередині упаковки. Місо можна використовувати замість солі для додання смаку таких страв, як супи і рагу. Він добре поєднується з такими інгредієнтами, як імбир, часник, рисовий оцет, цедра тахини і цитрусових, а також сік.