• Нормалізує вміст цукру в крові
• Екстракт кориці, титрований в поліфеноли + екстракт пажитника титрований в сапоніни + глутатіон + вітамін B6 + хром + цинк
• Сприяє правильному обміну вуглеводів та інсуліну
• Без діоксиду титану - рослинні капсули
Для людей:
- які прагнуть знизити рівень цукру в крові;
- з надмірною вагою;
- раціон яких багатий на цукор;
- після 55 років.
Цукор в крові, також званий рівнем цукру в крові або рівнем глюкози в крові, насправді є концентрацією глюкози в плазмі крові. Важливо підтримувати баланс цукру в крові. За регулювання рівня цукру в крові відповідають кілька органів (підшлункова залоза, печінка, нирки) і кілька гормонів. Рівень цукру в крові змінюється залежно від споживання їжі, витрат організму, віку... З віком або при надмірній вазі інсулін може перестати вироблятися в достатній кількості, що може порушити вуглеводний обмін.
Користь профілактики
Вміст цукру у крові регулюється гормоном підшлункової залози: інсуліном. Людям з рівнем цукру вище за норму (> 1г/л) слід звернути особливу увагу на свій спосіб життя (харчування, контроль ваги, фізичну активність...). Запобігання глікемічних порушень природними засобами є важливим для здоров'я кожної людини.
Для підтримки нормального рівня цукру в крові рекомендується різноманітне і збалансоване харчування, мінімальна фізична активність. Для людей із зайвою вагою або для людей старше 55 років Glyco-Stab® допоможе підтримувати нормальний рівень цукру в крові завдяки поєднанню натуральних активних речовин:
Екстракт кориці допомагає підтримувати стабільний рівень цукру в крові.
Екстракт пажитника сприяє нормальному обміну глюкози та інсуліну.
Глутатіон є потужним антиоксидантом.
Хром допомагає підтримувати нормальний рівень цукру в крові.
Цинк сприяє нормальному вуглеводному обміну.
ДІЄТИЧНА ЦІННІСТЬ ЩОДЕННОЇ ДОЗИ (3 КАПСУЛИ), У СЕРЕДНЬОМУ:
• Екстракт кориці (Cinnamomum zeylanicum) 360 мг (*екв 5 400 мг), у т.ч. поліфеноли (олігомерні катехіни) 72 мг: Кора кориці, природне джерело катехінів, сприяє метаболізму інсуліну та підтримці нормального рівня глюкози в крові. Дослідження показують, що поліфенольні сполуки, що містяться в ній, мають властивості, споріднені з інсуліном, що призводить до значного зниження рівня глюкози в крові і, таким чином, корисно в боротьбі з діабетом.
• Екстракт пажитника (Trigonella foenum-graecum) 225 мг (екв 4 500 мг), у т.ч. сапоніни 22,5 мг: Пажитник, титрований у сапоніни, діє синергетично з корицею, природним шляхом регулюючи метаболізм вуглеводів та інсуліну. Його сапоніни стимулюють вироблення інсуліну та підвищують чутливість організму до цього гормону.
• L-глутатіон 15 мг: глутатіон, потужний антиоксидант, зменшує оксидативний стрес (перевищення вільних радикалів над антиоксидатним захистом організму).
• Вітамін B6 1,4 мг (100% РС): Вітамін В6 бере участь у метаболізмі вуглеводів та підтримує кровоносні судини, що страждають від шкідливих відкладень, до яких призводить підвищений рівень глюкози.
• Хром 250 мкг (625% РС): Хром підвищує чутливість організму до інсуліну, дозволяючи відновити нормальний рівень глікемії.
• Цинк 10 мг (100% РС): Цинк завдяки антиоксидантним властивостям діє синергетично з глутатіоном, підвищуючи антиоксидантний захист організму.
РС: Рекомендоване споживання (Apports de Référence). * Еквівалент сухої рослини