Сьогодні Bitossi Home представляє актуальний підхід до дизайну, залучаючи молодих творців і адаптуючи традиційні елементи до сучасного стилю життя. Колекції, як наприклад Tavola Scomposta, відзначаються розмаїттям форм і текстур, створюючи оригінальні проєкти, які поєднують поезію і іронію. Це свідчить про прагнення компанії зберегти і водночас переосмислити свою спадщину, аби залишатись актуальними в мистецтві дизайну. 
Повний опис

Блюдо овальне Пеше Pesce 34см Bel Paese, Bitossi Home

(0 відгуків)
Код: D2821 Бренд: Bitossi Home Країна виробник: Італія
4 200 грн
шт
Додати в Лист бажань
Сьогодні Bitossi Home представляє актуальний підхід до дизайну, залучаючи молодих творців і адаптуючи традиційні елементи до сучасного стилю життя. Колекції, як наприклад Tavola Scomposta, відзначаються розмаїттям форм і текстур, створюючи оригінальні проєкти, які поєднують поезію і іронію. Це свідчить про прагнення компанії зберегти і водночас переосмислити свою спадщину, аби залишатись актуальними в мистецтві дизайну. 
  • Опис
  • Склад
  • Відгуки

Опис

Овальне блюдо Pesce від тосканського дому кераміки Bitossi оживляє наше минуле з ноткою солодкої ностальгії. Ніжні візерунки риб ніби пливуть по легкому фону, що нагадує цигарковий папір. Тонка геометрія, пом'якшена делікатною патиною, повертає до простих, майже дитячих спогадів про літні канікули біля моря.
Bel Paese — це історія, натхненна цитрусовим папером, створена у співпраці з французьким дизайнером Семом Бароном. Червоний і білий папір, у який традиційно загортають цитрусові, щоб уберегти їх від пекучого сонця та зовнішнього впливу, нагадує про тепле італійське море та новорічні дива.
Блюдо виготовлено з порцеляни та оздоблено позолотою по краю. Малюнок нанесений у техніці деколь — методі, що передбачає перенесення зображення на виріб за допомогою спеціального принта.
Посуд придатний для миття в посудомийній машині (до 250 циклів), але використання в мікрохвильовій печі не рекомендується.

Склад

Кераміка

Відгуки

Залишити відгук

Ваше ім'я*
Ваш відгук*
Схожі товари
Loading...