Понад п'ять років Katana знайомить Україну з японською і паназиатской кухнею. Її асортимент охоплює як традиційні інгредієнти, так і новинки, що з'являються в цих східних кулінарних культурах. Katana - це висока якість автентичних азіатських продуктів за доступними цінами. Рисовий оцет готується на острові Кіушу: рис сбраживается в саке, яке змішується з водою і рисовим оцтом. Все це витримується протягом року в глиняних горщиках, а перед розливом фільтрується. Це одна з найважливіших приправ для суші. Дуже добре поєднується зі смаком і консистенцією вареного рису і гостротою васабі. Саме такий оцет використовують в японських ресторанах. Також, рисовий оцет прекрасно підходить в якості заправки салатів із сирих овочів, страв з риби та птиці, для приготування різних соусів. Рисовий оцет стимулює травлення, він має протимікробну дію. Харчова цінність 100 г продукту: вуглеводи - 0,2 г, білок - 0,5 г, сіль - 0.01 г. Калорійність 100 г продукту: 16 ккал / 66 кДж.