— 3-й сорт
— Колір темно-бордовий
— Насичений смак
— Середня маса 900 г
— Сертифікат Органіки
— Зберігаємо 30—210 діб, при 0 гр С
Корисні властивості
— Вітаміни А, В1, В2, В5, В6, В9, С, РР
В буряку присутні вітаміни А, В1, В2, В5, В6, В9, С, РР, а також необхідні організму людини мінеральні речовини калій, кальцій, магній, цинк, мідь і марганець, залізо, йод, бор і ванадій, фосфор і натрій. Буряк є одним з найбільш корисних овочів в лінійці загальнодоступних продуктів.
Буряк корисний як профілактичний засіб появи хвороб серця і судин, бере участь в процесі кровотворення, перешкоджає виникненню лейкемії та анемії. За часів відсутності полівітамінних засобів, буряком і її соком лікували цингу і авітаміноз, використовували як очисний і послаблюючий засіб.