Nan Foods Ltd (Великобританія) є лідером інновацій по продукції з Konjac і засновником рецепта Juroat. Вся Подукция виробляються на акредитованих IFS і BRC підприємствах, що виробляють високоякісні продукти коньяку. Клієнтами компанії є великі корпорації і супермаркетів з усього світу. Спеціалізована команда дослідників і розробників постійно працює над розробкою інноваційних інгредієнтів коньяку, які можуть використовуватися в харчових продуктах і напоях. Ці інгредієнти використовуються для виробництва унікального і високоякісного готового продукту для західного споживача. Органічні макаронні вироби Better Than Foods є джерелом клітковини з низькою калорійністю, низькою глікемічний навантаженням і чудовою альтернативою глютенові продуктам (пшениці), жирів, цукру і солі. Макарони зроблені з органічного борошна Konnyaku, яка виробляється з кореня японського рослини Аморфофаллус. Макаронні вироби підходить для хворих на целіакію, веганів і вегетаріанців. Konnyaku вживається в Японії протягом багатьох століть. Сам по собі він має нейтральний смак, але при додаванні корисних інгредієнтів, локшина (гранули) поглинає їх смак, так що ви можете насолоджуватися здоровою і смачною їжею. Харчова цінність на 100 г: Жири - 0.0 г, вуглеводи - 0.0 г, з яких цукру - 0.0 г, білок - 0,2 г, сіль - 0.0 г, харчові волокна - 4.0 г Енергетична цінність: 9 ккал / 35 кДж. Зберігати в сухому і темному місці.